Led žarnice, led svetila, led luči

LedicaLedica – Ponudba LED žarnic in luči

Od svetil za hišno uporabo do svetil za pisarne, hale, poslovne, proizvodne in gostinske prostore. Žarnice Ledica so visokokakovostna led svetila z majhno porabo električne energije in dolgo življenjsko dobo. Na svetila Ledica nudimo od dve do pet let garancije.


Led žarnica Optima
LED Optima sijalke predstavljajo najenostavnejšo nadgradnjo energetsko neučinkovite žarnice z novo tehnologijo LED saj imajo enako vtičnico E27 in so podobne velikosti. To pomeni, da lahko ohranite vse trenutne svetlobne instalacije in jih nadgradite s privlačnim dizajnom LED žarnic. Zaradi izredne svetilnosti v toplo belem svetlobnem tonu lahko neposredno nadomestijo klasične žarnice z močjo do 100 W, ob tem pa zagotovijo skoraj 10 kratni prihranek pri porabi elektrike.
Product ID: Led Optima žarnice E27

LED žarnica Korn
Nov privlačen design Ledica Korn žarnic. Odlikuje jo masivna izdelava in neverjetna svetilna moč. 1 watt električne energije ustvari več kot 100 lumnov svetlobe. Daljša življenjska doba sijalke ob manjši porabi elektrike. LED Korn je primerna zamenjava za klasične, halogenske in varčne sijalke.
Product ID: Led žarnica Korn E14/E27

Led sijalke Korn E40 – spletna trgovina

led reflektorji Ledica
Product ID: Led reflektorjii
LED-reflektorji oddajajo usmerjeno jasno svetlobo, imajo izjemno dolgo življenjsko dobo in zagotavljajo znatne prihranke pri porabi električne energije. Vsi led reflektorji imajo zaščito IP65, zato so primerni za zunanjo ali notranjo uporabo.
Led reflektorji v spletni trgovini Ledica

Led sijalke GU10
Product ID: Led GU10 žarnice
LED GU10 proizvod ponuja rešitev energijska varčevanja. Z zamenjavo halogenske GU10, pridobite na takojšnji svetilnosti in manjšemu računu za elektriko. V življenski dobi od 25.000 – 50.000h, samo ena LED GU10, nadomesti približno 25 standardnih GU10 žarnic. Obenem pa privarčuje tudi do 2.500kWh električne energija.

Cevna Led svetila
Zamenjava za T8 standardno fluorescenčno sijalko. Porabi za polovico manj energije od standardne flurescenčne sijalke, pri isti svetilnosti. Ne potrebuje štarteja in dušilke, in je tako cenejša za vzdrževanje. Življenjska doba LED T8 sijalke je do petkrat daljša od klasične T8 sijalke.
Product ID: Led cevna svetila

Led luči
Product ID: Stropno/stenska led luči
LED stropna svetila so dobra možnost za nizko porabo energije, namenjena so za poslovne in stanovanjsko prostore. Zaradi dolge življenjske dobe in majhne porabe energije, so več kot odlično nadomestilo klasičnih stropnih in stenskih svetil.

Led vgradna svetila
Product ID: Vgradna svetila
Lep in privlačen dizajn LED vgradnih svetil, vas bosta zagotovo prepričala za nakup. Z posebnim vmesnikom je možno vsa led vgradna svetila priklopiti na regulator svetlobe. Montaža led vgradnih luči je zelo enostavna.

Led panelna svetila
Product ID: Led paneli
Lep in privlačen dizajn LED panelov, vas bosta zagotovo prepričala za nakup. Z posebnim napajalnikom je možno vse led panele priklopiti na regulator svetlobe. Montaža led panelov je zelo enostavna. Paneli se lahko motirajo na tri različne načine.

Led žarnica 2G11, G24
Product ID: Led tračni sistemi za razsvetljavo 3-fazni

Tračna razsvetljava je sodobna, inovativna in predvsem vsestranska razsvetljava. In ko rečemo rešitev, to mislimo, prilagodljivost v količini razsvetljave, ki jo lahko namestite, je neizmerna. Osvetlitev prostora vam omogoča nadzor in ustvarjalnost pri distribuciji svetlobe in kakovosti, ki jo lahko doda vašemu notranjemu dizajnu.

Led trakovi
LED trakovi so sestavljeni iz niza LED diod. Njihove glavne prednosti so enostavna uporaba, nizka poraba električne energije in dolga življenjska doba. Uporabljajo se, kot alternativa fluorescentnim in neonskim žarnicam. Za razliko od klasičnih trakov, lahko LED trak režemo na željene dolžine. Namenjeni so osvetljevanju in svetlobni dekoraciji vseh površin in prostorov. Tako zunanjih, kot notranjih.

led 12V žarnice
LED žarnica deluje na napetost 12v. Primerne za montažo v avtodome, počitniške prikolice… Led žarnica, napetosti 12v ni primerna za direkten priklop na električno omrežje. Za priklop je potreben pretvornik. Na razpolago toplo bela ali nevtralno bela barva svetlobe.

Na vsa led sijalke in svetila blagovne znamke Ledica nudimo 2 do 5 let garancije. Ledica svetila odlikuje majhna poraba električne energije in dolga življenjska doba led žarnic.