Blagovna znamka led svetil - Ledica.

Pogoji poslovanja

Osnovni podatki pri nakupu

Zavezujemo se k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov. Ti bodo uporabljeni izključno za pošiljanje naročenega blaga, informativnega gradiva, ponudb, računov in ostalo potrebno komunikacijo. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani tretji osebi.

Spletna trgovina www.ledica.si si pridržuje pravico do napak pri slikah in ostalih podatkih.

Z vstopom in uporabo spletne trgovine www.ledica.si sprejemate in se zavezujete upoštevati v nadaljevanju navedene pogoje uporabe. Pridržujemo si pravico do spremembe teh pogojev brez predhodnega obvestila. Ob registraciji v sistem www.ledica.si, obiskovalec pridobi uporabniško ime, ki je enako naslovu njegove elektronske pošte, ter geslo. Uporabniško ime in geslo uporabnika nedvoumno določata in povezujeta z vnesenimi podatki. Z registracijo obiskovalec postane uporabnik in pridobi pravico do nakupa. Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje www.ledica.si, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem. 
 

Pošiljanje & Dostava

Po potrjenem nakupu lahko izberete, kam naj blago dostavimo. Izberete lahko privzeti (vaš) naslov ali pa drug naslov. V primeru plačila po predračunu je plačnik vedno tudi prejemnik. Za dostavo koristimo usluge Pošte Slovenijev in podjetij za dostavo pošiljk. Strošek dostave je po veljavnem ceniku Pošte Slovenije oz. po ceniku izbranega prevoznika.

Vračila & Garancija

Kot kupec imate pravico do vračila blaga v 14-ih dneh od prejema naročenih izdelkov. O tem nas morate obvestiti pisno prek navadne ali elektronske pošte. Izdelek mora biti nepoškodovan in v takšnem stanju kot je bil odposlan. Spletna trgovina, v roku najkasneje 8 dni od prejema blaga, vrne celotno kupnino. Potrošnika bremenijo le stroški vračila blaga na sedež podjetja. Zavrnjenemu blagu mora biti priložen račun. 
Artikli imajo garancijo, če je tako navedeno na garancijskem listu ali na računu. Garancija je veljavna ob upoštevanju navodil na garancijskem listu ter ob predložitvi računa. Garancijski roki so navedeni na garancijskih listih ali na računu. Informacija o garanciji je navedena tudi na strani s predstavitvijo artikla. Če informacije o garanciji ni, artikel nima garancije ali pa podatek v tem trenutku ni znan. V slednjem primeru lahko kupec kontaktira ponudnika, ki bo zagotovil ažurno informacijo.

Naročila

Naročilo se prične tako, da kupec klikne na gumb “Pošlji naročilo” in konča s plačilom na TRR ponudnika ali s plačilom prevozniku ob dostavi.
Pogodba bo shranjena v natisnjeni obliki na sedežu ponudnika.

Način plačila

Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

  • z gotovino ob prevzemu v poslovalnici (velja Spletna cena),
  • z nakazilom na račun upravitelja www.ledica.si, (po ponudbi / predračunu) (velja Spletna cena),
Cene in dobavni rok

Cene, ki so na spletni strani www.ledica.si so v EUR. Spletna cena je cena, ki velja za nakup preko spleta v primeru takojšnjega 100% plačila z gotovino. 
Pri nakupu veljajo cene v trenutku potrditve naročila.
Vse cene vsebujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti. Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji. Kljub vsakodnevnemu prizadevanju, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo. Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o statusu Naročilo potrjeno). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca. 

Zavezujemo se, da bomo kupcu dostavili naročene izdelke v najkrajšem možnem roku.
Dobavni rok za izdelke na zalogi je praviloma od 1 do 3 delovnih dni od datuma naročila, oz. od datuma plačila predračuna, v kolikor se kupec odloči za plačilo po predračunu.
Naročeni izdelki bodo dostavljeni na naslov, ki ga je določil kupec.
Kupec bo o dostavi predhodno obveščen prek maila in/ali telefona. V primeru, da izdelka nimamo na zalogi vas o tem obvestimo prek maila in/ali telefona.