Blagovna znamka led svetil - Ledica.

Varovanje zasebnosti

Ta politika zasebnosti določa, kako www.ledica.si uporablja in varuje vse podane informacije, ki ste jih podali ob uporabi. www.ledica.si se zavezuje, da bo varovala vašo zasebnost. Za uporabo te spletne strani so potrebni določeni osebni podatki, ki bodo uporabljeni v skladu z varovalno politko osebnih podatkov. www.ledica.si lahko spremeni od časa od časa varovalno politiko z aktualizacijo te spletne strani. 

Katere podatke pridobivamo

Zbiramo naslednje informacije:

 • Ime in priimek
 • Kontaktne podatke
 • Demografske podatke
 • Ostale podatke za uspešno opravljen nakup

Katere piškotke uporabljamo, si lahko ogledate  na seznamu spodaj .

Kaj počnemo z informacijami, ki jih dobimo?

Te informacije pridobivamo za boljše razumevanje vaših potreb, nudenja boljših storitev, predvsem pa zaradi naslednjih razlogov:

 • Vodenje evidence.
 • Podatke lahko uporabimo za izboljšanje naših izdelkov oz. storitev.
 • De lahko občasno pošiljamo promocijske e-pošte o novih izdelkih, posebnih ponudbah ali druge informacije, ki bodo za vas zanimive, na e-poštni naslov, ki ste ga navedli.
 • Od časa do časa, lahko vaše podatke uporabimo  za stik z vami, za namene tržnih raziskav. Kontaktiramo vas lahko po e-pošti, telefonu, faksu ali pošti. Informacije lahko uporabimo, za prilagoditev spletne strani.
   

Zaščita

Zavezani smo k zagotavljanju, da so vaši podatki varni. Da bi preprečili nepooblaščen dostop do podatkov ali njihovo razkritje, smo vzpostaviti ustrezne fizične, elektronske in vodstvene postopke za varovanje in zavarovanje podatkov, ki jih pridobivamo na spletu.

Kaj so spletni piškotki?

Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki se prenese na računalnik uporabnika ob njegovem obisku spletne strani in običajno vsebuje:

 • ime strežnika, s katerega je bil poslan piškotek;
 • življenjsko dobo piškotka;
 • vrednost – navadno naključno generirano edinstveno število.

Sam piškotek ne vsebuje ali zbira informacij. Če pa ga prebere strežnik skupaj s spletnim brskalnikom, je to lahko spletnemu mestu v pomoč pri izvajanju uporabniku prijaznejših storitev – na primer tako, da se spomni prejšnjih nakupov ali podatkov o uporabnikovem računu. Samo strežnik, ki je poslal piškotek, lahko prebere in uporablja ta piškotek. Na spletnem mestu, vrednem zaupanja, lahko tako piškotki obogatijo izkušnjo. Lahko pa so piškotki uporabljeni tudi na načine, ki pomenijo poseg v posameznikovo zasebnost. Piškotki so lahko shranjeni različno dolgo, le za trajanje seje brskanja ali pa veliko dlje.

Zakaj uporabljamo piškotke

Piškotke uporabljamo  za identifikacijo prometa, ki poteka v naši spletni trgovini. To nam pomaga analizirati podatke o spletni trgovini in izboljšati našo spletno trgovino, da ja lahko prilagodimo za potrebe strank. Podatke uporabljamo za namene statistične analize.

Na splošno nam piškotki pomagajo zagotovimo boljšo spletno trgovino.Omogočajo nam spremljati, katere strani so za vas koristne in katere ne. Piškotek nikoli ne beležini dostop do vašega računalnika oz. kakršne koli informacije o vas, razen podatkov, ki ste jih izbrali, da jih delite z nami. Piškotke lahko omogočite ali onemogočite. Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke, vendar lahko običajno spremenite nastavitve svojega brskalnika, da bo zavrnil piškotke, če to želite. To lahko prepreči v celoti izkoristiti spletno trgovino .

Povezave na druga spletna mesta

Naša spletna stran lahko vsebuje povezave do drugih spletnih strani, ki so v interesu. Vendar, ko ste uporabili to povezavo, da zapustite našo spletno trgovino, morate vedeti, da ne bomo imeli nobenega nadzora nad tem katere  piškotke shranjuje stran, ki jo boste obiskali.. Zato ne moremo biti odgovorni za varstvo in zasebnost vseh podatkov, ki jih posredujete, medtem ko obiščete takšno spletno stran. Oglejte si izjavo o zasebnosti, ki velja za spletno stran, ki jo obiščete. 

Nadzor nad osebnimi podatki

Lahko omejite uporabo vaših osebnih potakov, na naslednje načine: You may choose to restrict the collection or use of your personal information in the following ways:
Če boste morali izpolniti obrazec na spletni strani, poglejte za polje, ki omogoča izklučitev vaših podatkovga za namene neposrednega trženja. 
Če ste že dovolili, da lahko uporabljamo vaše osebne podatke za namen neposrednega trženja, lahko spremenite svojo odločitev pisno ali  na e-mail  

Lahko zahtevate podrobnosti o osebnih podatkih, ki jih imamo o vas, v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov .Če bi radi kopijo informacij, ki jih hranimo o vas,nam  prosimo pišite na .

Seznam piškotkov

V spodnji tabeli je navedeno, katere trajne piškotke lahko uporabi naša spletna trgovina in kakšen je njihov namen.

Ime piškotkaOpis piškotka
CART Shranjuje podatke o košarici za obiskovalce.
CATEGORY_INFO Shranjuje podatke o kategorijah za hitrejši prikaz strani.
COMPARE Izdelki v primerjalni listi.
CURRENCY vaša izbrana valuta.
CUSTOMER ID kupca.
CUSTOMER_AUTH Indikator beleženja prijave v trgovino.
CUSTOMER_INFO Šifrirana verzija skupine kupcev kateri pripadate.
CUSTOMER_SEGMENT_IDS Shrani Segment ID kupca.
EXTERNAL_NO_CACHE Označuje, ali je predpomnjenje onemogočena ali ne.
FRONTEND Vaš ID seje na strežniku.
GUEST-VIEW Omogoča gostom urejanje nakupov.
LAST_CATEGORY Zadnja ogledana kategorija.
LAST_PRODUCT Zadnje ogledani artikli.
NEWMESSAGE Označuje prejetje novega sporočila.
NO_CACHE Označuje, ali je dovoljeno uporabljati predpolnilnik.
PERSISTENT_SHOPPING_CART Povezava do informacij o košarici in zgodovini.
POLL ID aketnih vprašalnikov v katerih ste sodelovali.
POLLN Informacije o glasovanju v anketnih vprašalnikih.
.RECENTLYCOMPARED Število izdelkov, ki ste jih nedavno primerjali.
STF Podatki o artiklih, ki ste jih poslali prijatelju.
STORE Pogled in jezik trgovine,ki ste ga izbrali..
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE Ugotovi ali je stranka dovolila uporabo piškotkov.
VIEWED_PRODUCT_IDS ID zadje ogledanih artiklov, 
WISHLIST Šifrirana lista izdelkov na listi želja.
WISHLIST_CNT Število izdelkov na listi želja.
NID Statistika obiskanosti, analitika (Google Analytics)
PREF Statistika obiskanosti, analitika (Google Analytics)
__utma Statistika obiskanosti, analitika (Google Analytics)
__utmb Statistika obiskanosti, analitika (Google Analytics)
__utmz Statistika obiskanosti, analitika (Google Analytics)